Mine firbente læremestere

Heidi

Heidi var min første fôrhest på EKT rideskole og husdyrpark. Jeg var 14 år og vi hadde akkurat flyttet til Oslo. Vi var fem jenter som gikk på samme skole som fikk ansvar og frihet på EKT. Det var en viktig del av ungdomstiden min! Og kanskje aller viktigst var de små ulydighetene som full galopp over Hundesletta på Ekeberg!

Democratic Spirit

Spirit var min første egne hest – en fullblods som var alt annet enn demokratisk! Jeg jobbet for Per Waaler når jeg kjøpte han, og sammen med Emilie Caisdotter lærte de meg å smelte sammen med hesten. Jeg lærte å ri med tankene og fokusere innover – og da danset vi!

Prada G

Prada var utrolig viktig for selvtilliten min når jeg skrev doktorgrad! Hun var en helt fantastisk hest og jeg følte meg stolt over å eie henne! Hun gav meg en helt magisk ridefølelse, men det var ofte med hjerte i halsen jeg satte meg opp. Kommunikasjonen var sart, og hun kunne gjerne finne på å gå andre veien når jeg kom med grimen. Prada var en vakker hest som levde opp til navnet sitt og insisterte på å bli behandlet pent! Det var hun som lærte meg at hestelivet er best på utegang!

Misty (Mist) fra Vassåsen

Misty kom inn i livet mitt den dagen Prada reiste til de evige grønne enger. Hun er den rake motsetningen, men har allikevel den samme livsgnisten og gir meg mye av den samme rytterfølelsen! Hun er den første som vil være med på noe morro, og har en personlighet og ro som er helt unik! Misty er familiehesten og min drøm om en islandshest å leke med på småbruket!

Langedrags Heidi

Heidi nr 2 ble født på Langedrag i 2017. Hun er etter den samme hoppelinjen som min første Heidi, og fordi hun skulle til oss ble hun oppkalt etter henne! Heidi har en leken personlighet og alltid et lurt smil om munnen! Jeg har som mål å lære henne alt hun trenger å kunne med positiv forsterkning, og det er veldig gøy å se hvor positivt hun responderer på det!